Medieval and Renaissance literary studies
Culinary Shakespeare
staging food and drink in early modern England
Duquesne University Press
2016
930/C
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和洋区分 | 洋書 |
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書名 | Culinary Shakespeare staging food and drink in early modern England |
著者名 | Goldstein, David B., 1972- Tigner, Amy L |
登録番号 | 0086752 |
請求記号 | 930/C |
出版者 | Duquesne University Press |
出版年月日 | 2016 |
配架場所コード | 1111 開架・図書 |
所蔵区分 | 10 所蔵中 |
ページ | vi, 287 p. ill. |
サイズ | 24cm |
ISBN1 | 9780820704951 |
注記 | Includes bibliographical references and index |
件名 | LCSH:Shakespeare, William, 1564-1616 -- Knowledge -- Manners and customs LCSH:Food in literature LCSH:Food habits in literature LCSH:Drinking customs in literature LCSH:Cooking in literature LCSH:Food habits -- England -- History -- 16th century LCSH:Food habits -- England -- History -- 17th century edited by David B. Goldstein and Amy L. Tigner |